Medicera
ett familjeföretag grundat 2004

Medicera är både tillverkare och exklusiv distributör på ledande varumärken inom estetik och klinikutrustning.

Sedan tjugo år levererar vi till över 1000 kliniker och salonger i Skandinavien.

Välkommen att handla hos oss.

New Medic Era - Ledande Inom Medicinteknik och Skönhetsprodukter

Idag, nästan två decennier senare, är New Medic Era marknadsledande och stolt över sitt omfattande sortiment som riktar sig till kliniker och hudvårdssalonger. Martina berättar, "Våra utbildningar är en stor del av vår framgång. Vi har ingått ett nära samarbete med REBS (Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige) för att säkerställa att våra kunder får utbildningar av högsta standard."

Företaget har även tagit fram en rad medicintekniska produkter som har blivit mycket framgångsrika. En sådan produkt är V Soft Lift, PDO-trådar som används för hudföryngring och lyft. Dessa produkter har erhållit både FDA- och CE-medicinskt godkännande och har blivit storsäljare, särskilt i USA.

Kunder
2300 +
Utbildade
7000 +
Grundat 2004
20 år

Att ligga i framkant av branschutvecklingen är en viktig del av New Medic Eras företagskultur. År 2013 patentregistrerade företaget en innovativ metod inom solskydd, och år 2017 lanserade de Infuzion System, en revolutionerande metod där injektionsnålen ersatts med elektrisk ström. Denna innovation har tagit skönhetsbehandlingsbranschen till nya höjder och visar på företagets ständiga strävan efter att erbjuda de senaste och mest avancerade lösningarna till sina kunder.

New Medic Era har på kort tid etablerat sig som en pålitlig partner inom medicinteknik och skönhetsbranschen. Med sitt fokus på kvalitet, utbildning och innovation fortsätter de att forma branschen och hjälpa sina kunder att uppnå enastående resultat. Martina och Martin Richters vision och dedikation har definitivt satt New Medic Era på kartan som ett företag som inte bara följer trender, utan skapar dem.

Våra varumärken

På Medicera är vi ledande distributörer av estetiska produkter och utrustningar i Skandinavien sedan 2004. Vi har specialiserat oss på att erbjuda de senaste innovationerna inom skönhet och medicinsk estetik. Vi är officiella distributörer för samtliga varumärken som vi erbjuder, vilket innebär att vi kan garantera högsta kvalitet av service, kunskap och expertis till våra kunder.

Aesthetic Dermal amiea med Carboxy Pen Concerto CryoSlim Cyspera GOURI Infuzion System PlasmaGun RRS Skin Tech SkinPlan STYLAGE Ultim V Soft Lift XL Hair

Made by Medicera

Martina Richter, VD och grundare är känd för sin förmåga att inte bara identifiera framväxande trender utan även att själv vara en drivkraft bakom dem. Hennes nyskapande bidrag inkluderar SkinPlan, den patenterade SunControl-metoden, Infuzion System och V Soft Lift. Dessa banbrytande innovationer har visat sig vara milstolpar inom skönhetsindustrin och har ytterligare stärkt Mediceras rykte som en branschledare och som ett företag som alltid strävar efter att ligga i framkant.

Infuzion System SkinPlan V Soft Lift

Vårt team

Vi är en dynamisk grupp individer som brinner för det vi gör och dedikerade till att leverera de bästa produkterna på marknaden till våra kunder.

 • Martina Richter

  Grundare

 • Martin Richter

  VD

 • Madeleine Richter

  Marknad

 • Schabnam Parhez

  Key account manager

 • Pernilla Mansson

  Key account manager

 • Tomas Chearnley

  Key account manager

 • Maria Hellquist

  Key account manager

 • Sofi Alm

  Produktexpert

 • Mathea Solheim

  Ekonomi

 • Michel Hillberg

  IT

 • Monica Hedberg

  Utbildningsansvarig