Svettbehandling

Svettbehandling

Permanent svettborttagning | CE Medical + FDA


Ring +46 (0)8 - 544 853 00 eller skicka ett email till forsaljning@medicera.seMiraDry är en behandling som genom mikrovågsteknik säkert och effektivt tar bort svettkörtlar i armhålan och ger ett bestående resultat, utan kirurgi.

Maskinen är FDA-godkänd i USA och CE-godkänd i Europa. Mikrovågorna förstör svettkörtlarna i armhålorna och svettningen minskar med i genomsnitt 82% efter en enda behandling. Resultatet är bestående. Förutom svettkörtlarna så tar Miradry också bort de körtlar som ger illaluktande svett och man får även en reducering av hårväxten i armhålorna med ca 40%.
Behandling

MiraDry använder mikrovågsenergi, en idealisk metod för att behandla svett- och odörkörtlarna under armarna. Energin levereras till den nivå under hudytan där körtlarna ligger och förstör dem effektivt med värme. En samtidig, kontinuerlig kylning av huden skyddar ytliga hudlager från skador under hela behandlingen. Miradry är den enda metoden som både tar bort svett och svettlukt.


Protokoll

Behandlingen tar omkring en timme och i de flesta fall uppnås fullgott resultat efter en behandling men i vissa fall krävs en andra omgång. De flesta patienter upplever en dramatisk minskning av svettandet. Behövs en andra behandling genomför vi den till reducerat pris. Efter behandlingen kan man återgå till normala aktiviteter nästan direkt men man bör avvakta några dagar med träning. Värktabletter rekommenderas och is eller annan kyla kan vara ett effektivt sätt att minska lokal ömhet och svullnad under några dagar efter behandlingen.
Innan behandlingen lokalbedövas armhålan, de flesta upplever ingen smärta under behandlingen. Patienterna bedömer smärtan som ”två” på en skala från 1 till 10 där ”1” motsvarar ”ingen smärta” och ”10” motsvarar ”hög smärta”.
Man har mellan 2-4 miljoner svettkörtlar men endast 2% av dessa finns i armhålorna, så elimineringen av dessa påverkar ej denna kroppsfunktion. Fler än 30 000 patienter har idag behandlats med miraDry världen över.
Med en patenterad mikrovågsteknologi värmer den subdermal vävnad och förstör svettkörtlarna, samtidigt som den kyler dermis med en vattenkylteknologi för att inte bränna huden.


Ring +46 (0)8 - 544 853 00 eller skicka ett email till forsaljning@medicera.se


Tillbehör