Medicera

Cryoslim HYBRID

Effektiv, smärtfri fettfrysning | CE

CryoSlim är en unik, patenterad apparat för fettfrysning.
Behandlingen är den mest efterfrågade metoden idag för permanent reduktion av fettdepåer på salonger och kliniker runt om i Sverige!

CryoSlim eliminerar 30 till 40 % av fettvävnaden på behandlingsområdet på bara 60 minuter. En säker behandling på fettreducering utan kirurgi. Fryser bort lokala fettdepåer med permanenta resultat.

Begär offert eller boka en demo.

Ring +46 (0)8 - 544 853 00 eller skicka ett email till kontakta@medicera.se

Behandling

CryoSlim gör det möjligt att punktförbränna fett utan kirurgi på följande områden:

  • Överflödigt fett på magen
  • Love handles
  • Insidan på låren
  • Gynekomasti
  • Insidan på överarmen
  • Forma till rumpan

CryoSlim är utrustad med applikatorer som är speciellt designad för att så smidigt som möjligt suga in hudpartiet där fettet finns. De appliceras på det berörda området och suger in hudpartiet med hjälp av vakuum, i en form. Inuti formens ramar forsar mycket kallt vatten, som sänker ner temperaturen i hudpartiet från naturliga ca 37°c till runt 2°c.

Maskinen kyler på så vis ner fettcellerna så att de krymper och går sönder. Efter ett par dagar börjar kroppen göra sig av med de förstörda cellerna som via levern lämnar kroppen på naturlig väg under en längre period. På så sätt försvinner fettcellerna från kroppen, man blir smalare.

Behandlingen har ingen eller väldigt kort återhämtningstid. Inga risker för farliga komplikationer. Det värsta som kan hända är att det behandlade området blir ömt eller sticker lite under en kort tid.

Protokoll

En behandling tar (30-60 minuter) och kan genomföras på en lunch eller dylikt. Man kan sedan gå tillbaka till jobbet eller annan inbokad aktivitet.

CryoSlim är en publicerad, vetenskapligt bevisad metod för permanent reducering av fettvävnad. Studien bevisade 83% av testpersonerna återkom för att behandla andra områden, då de var extremt nöjda med resultatet.
CryoSlim medical study 2017 (pdf)

Förstklassig fransk teknik och modern teknologi sammanfogat i en maskin som på ett snabbt och säkert sätt behandlar överflödigt fett på kroppen med hjälp av den revolutionerande Cryolipolysis-metoden, ett säkert alternativ till fettsugning. Apparaten särskiljer sig alla andra genom att först värma fettvävnaden innan frysningen sätter igång. På så sätt ökas effekten av fettfrysningen. Har även 4 peltier, dvs. dubbelt så många jämfört med de flesta andra som enbart har 2 stycken. En peltier kyler ner fettceller så att cellväggen förstörs.

Recensioner

Bli den första att recensera den här produkten.
Du recenserar Cryoslim HYBRID
Var snäll och skriv ett giltigt namn.
Ange en giltig e-postadress.
Ange recensionstexten.
Önskelista Support Chat Menu Kundvagn
Chat with support Top