Medicera

Concerto

Concerto är en kombination av Ultim samt Carboxy och kan därmed utföra både mesoterapi med en säker precision samt helautomatisk carboxyterapi med en revolutionerande maskin. Maskinen är CE Medical.

Begär offert eller boka en demo.

Ring +46 (0)8 - 544 853 00 eller skicka ett email till kontakta@medicera.se

Mesoterapi

Behandling

Genom att kombinera exakt precision och modern förstklassig teknik blir Concerto det perfekta hjälpmedlet för den som har stor efterfrågan på denna behandling. Du kan ställa in exakt vilket djup, dosering och i vilken hastighet du vill att nålen ska röra sig. Detta möjliggör en snabbare och mer exakt behandling än manuellt.

Protokoll

En kur på 2-6 gånger med 3-4 veckors mellanrum.

Utrustad med 2 injektionsmetoder:

  • Manuell – för ansikte, ögon, mörka cirklar.
  • Automatisk – för kropp, mage och ben.

 

 

Carboxyterapi

Behandling

Carboxyterapi fyller upp huden med koldioxid precis under dess yta, kroppen tolkar detta som att huden lider av syrebrist och som motreaktion ökar kroppen blodflödet och tillväxtfaktorer som VEGF (vascular endothelial growth factor) vilket bidrar till att nya blodkärl skapas. Reaktionen blir lite olika beroende på vilken plats och vad du behandlar, men förklaras enklast genom att förekomsten av syre och näringsämnen ökar i det behandlade området och förbättrar cirkulationen markant.

Carboxy kan behandla många olika indikationer och effekterna av varje förbättras varje behandlingstillfälle:

  • Hudbristningar
  • Celluliter
  • Mörka ringar under ögonen
  • Slapp hud
  • Ärr
  • Fettansamlingar

 

Protokoll

2-4 ggr för mindre besvär som t.ex. små rynkor och 6-10 ggr för envisare åkommor, t.ex. celluliter och hudbristningar. Behandlingen tar från 15 min i ansiktet till ca 30 min på kroppen. Behandlingsintervall från var tredje dag i ansikte till större intervall som varje vecka t ex på kroppen.

Produkten och behandlingen är välkänt i Europa och Sydamerika och använts på ett säkert och effektivt sätt. Hundratusentals har genomgått terapin utan komplikationer vid behandling av celluliter, psoriasis, diabetessår, hudbristningar mm. Den ökade syrehalten kan t.e.x användas för att förbränna överflödigt fett eller minska hudbristningar från exempelvis graviditeter. Även hudens spänst påverkas av Carboxy eftersom det ökade blodflödet på den behandlade platsen stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen som i sin tur stramar upp huden och reducerar fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen.
 

Recensioner

Bli den första att recensera den här produkten.
Du recenserar Concerto
Var snäll och skriv ett giltigt namn.
Ange en giltig e-postadress.
Ange recensionstexten.
Önskelista Support Chat Menu Kundvagn
Chat with support Top