Medicera

Carboxy Pen

Helautomatisk koldioxidinjektioner | CE Medical

Carboxy är ett verktyg med franskt ursprung som injicerar små mängder koldioxid under huden.

Koldioxiden bryter ner lokala fettdepåer, minskar förekomsten av celluliter, behandlar ärr och hudbristningar samt stimulerar kroppens kollagenproduktion vilket stramar upp huden.

Begär offert eller boka en demo.

Ring +46 (0)8 - 544 853 00 eller skicka ett email till kontakta@medicera.se

Behandling

Carboxy har blivit utsett som det största skönhetsgenombrottet sedan Botox. Carboxyterapi fyller upp huden med koldioxid precis under dess yta, kroppen tolkar detta som att huden lider av syrebrist och som motreaktion ökar kroppen blodflödet och tillväxtfaktorer som VEGF (vascular endothelial growth factor) vilket bidrar till att nya blodkärl skapas. Reaktionen blir lite olika beroende på vilken plats och vad du behandlar, men förklaras enklast genom att förekomsten av syre och näringsämnen ökar i det behandlade området och förbättrar cirkulationen markant.

Carboxy kan behandla många olika indikationer:

  • Hudbristningar
  • Celluliter
  • Mörka ringar under ögonen
  • Slapp hud
  • Ärr
  • Fettansamlingar
  • Effekterna av varje Carboxybehandling förbättras med varje behandlingstillfälle.


Protokoll

2-4 ggr för mindre besvär som t.ex. små rynkor och 6-10 ggr för envisare åkommor, t.ex. celluliter och hudbristningar.

Behandlingen tar från 15 min i ansiktet till ca 30 min på kroppen. Behandlingsintervall från var tredje dag i ansikte till större intervall som varje vecka t ex på kroppen.

 

Produkten och behandlingen är välkänt i Europa och Sydamerika och använts på ett säkert och effektivt sätt. Hundratusentals har genomgått terapin utan komplikationer vid behandling av celluliter, psoriasis, diabetessår, sträckmärken mm.


Den ökade syrehalten kan t.e.x användas för att förbränna överflödigt fett eller minska hudbristningar från exempelvis graviditeter. Även hudens spänst påverkas av Carboxy eftersom det ökade blodflödet på den behandlade platsen stimulerar kroppens naturliga produktion av kollagen som i sin tur stramar upp huden och reducerar fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen.


Tillbehör

Recensioner

Bli den första att recensera den här produkten.
Du recenserar Carboxy Pen
Var snäll och skriv ett giltigt namn.
Ange en giltig e-postadress.
Ange recensionstexten.
Önskelista Support Chat Menu Kundvagn
Chat with support Top